echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Van een lege overkapping naar een verfraaid huis

Doe

heb je ooit eerder in huis op de bank gezeten, blader je evengoed door en denk je: wat een kale locatie? Nou, dan ben je niet de enige. Veel mensen houden zich bezig met de inrichting van hun huis. Hoe zorg je er precies voor dat niet alleen de broodnodige inrichting in huis blijft? Hoe maak je het ontspannend zonder dat de hoeveelheid ontwerpen frustrerend wordt? In deze blog geef ik je tips. Kijk je mee?

Mannelijk en ook ontspannend

Een aantal van mijn mannelijke vrienden heeft dit probleem. Als ik hun woonkamer binnenkom, staat daar een zwarte bank en niet veel anders. Maar ik ken ook veel dames die niet voorbij de grondbeginselen komen. Decoratie wordt al snel gezien als iets 'vrouwelijks' of truttigs. Dat is het echter niet. Het is een stukje esthetiek, maar ook fysiek comfort in uw huis, denk maar aan decoratieve kussens. Ze hoeven niet in een bloemenprint op je bank te staan. Kies vooraf zelf de kleuren die je in huis wenst en producten die daarbij passen. Natuurleer is bijvoorbeeld een materiaal dat je huis snel een stoere uitstraling geeft. Denk bijvoorbeeld aan leren kussens op de bank, of kies voor een salontafel van staal.

Eigen ornamenten

Een woning wordt ook pas echt 'bezit' als deze bestaat uit meubels die vooral van jou zijn. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingsframes en aandenkens van uw favoriete vakantiebestemmingen. Maar ook ornamenten die je door de jaren heen hebt verzameld en laten we ook de boeken niet vergeten! Als u te veel in uw huis stopt, ziet het er zeker chaotisch en ook ongeorganiseerd uit. Kijk dus goed wat er waar moet gebeuren en plaats niets op één plek.

Planten mogen niet ontbreken

Planten horen in elk huis thuis. Ze brengen wat leven in de brouwerij. Kies bijvoorbeeld voor mooie planten op de werkvloer. Op deze manier versier je alles, maar het decor is minder storend. En ook slaapkamerplanten zijn altijd een prima concept. Deze kunnen een heel rustgevend effect hebben. Op de site van Wout.nl kun je online planten kopen. Snel en gemakkelijk, je huis inrichten is eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest.

extra is veel minder

De term 'veel meer is minder' geldt ook voor uw woning, maar te weinig is natuurlijk helemaal niets. Als je wat decoratieproducten hebt, kun je veel meer experimenteren met wat te veel of te weinig is door dingen neer te zetten, combinaties te maken en te kijken wat past.

 

LEAVE A RESPONSE

Related Posts