echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

High Five voor gezondheid en fitness

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat je beoordeelt. We moeten eigenlijk onze waarden transformeren en ook ons ​​persoonlijke financiële systeem en al onze middelen om de wereld te herkennen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Ik wilde geen ontwerper worden, en voor ruim vijftig procent van mijn werk vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere punten willen doen. Het is het perspectief dat je kleding biedt dat het verschil maakt. Wat ik ook doe, verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Design is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Mindset is wat dan ook. Het is echt gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens boeide ik het concept dat ik zeker een stylist zou worden. Ik maak me geen zorgen meer om sensatie en technologie, maar om de perfectie van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en onthullend. Een vrouw moet twee punten hebben: zowel stijlvol als ongelooflijk.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat mode exclusief moet zijn om trendy te zijn. Ik maak me niet langer zorgen over ervaring en technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Verfijning is niet het ding van degenen die gewoon aan de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige handdoeken omdoet.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode hangt in de lucht, op straat, mode betreft suggesties, de middelen waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik ging er altijd van uit dat wat je eronder aantrekt net zo essentieel is als wat je erboven draagt. Elegantie is uitstekend in zijn gebreken , dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding aantrekkelijk is. Ik wilde eigenlijk geen ontwerper zijn, en ook voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd al andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts