echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je draagt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je praat, wat je bekijkt. We moeten onze principes veranderen, evenals ons individuele economische systeem, evenals onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en voor een goede helft van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. Houding is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren te krijgen, ideaal.

Gelukkig stel

 

Design is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Reis constant met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens heb ik het idee geboeid dat ik ontwerper zou worden. Ik ben niet langer geïnteresseerd in ervaring en ontwikkeling, maar in de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, zodat het de allereerste laag wordt in de procedure om kledingstukken op het lichaam te plaatsen. Er is een consistente beweging tussen gelaagdheid en ook onthullen. Een meisje moet twee dingen zijn: zowel verfijnd als opmerkelijk.

Neem de dingen die ertoe doen

Elegantie wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat jij beoordeelt.

Ik denk dat het een ouderwets concept is dat mode speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in sensatie en technologie, maar in de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent gewoon vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een enorme stress is. Stijl zijn niet de belangrijkste dingen van degenen die eigenlijk net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een nog intrigerender leven als je geweldige kleding gebruikt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Stijl hangt in de lucht, op straat, mode heeft te maken met concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je hieronder gebruikte net zo belangrijk was als wat je er bovenop draagt. Elegantie is het beste in zijn onvolkomenheden< /strong>, dus je moet gewoon met de gebreken omgaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding extravagant is. Ik wilde eigenlijk geen modeontwerper worden, en een goede helft van mijn carrière vond ik het ook niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere punten willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts