echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is maar net hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je leest. We hebben onze waarden en ons persoonlijk economisch systeem daadwerkelijk getransformeerd en ook onze hele methode om de wereld te erkennen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld te laten voorbijgaan.

Het was niet mijn bedoeling om stylist te worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn werk vond ik het ook niet leuk. Ik heb altijd al andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je kleding geeft dat het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Stijl is echt veel fascinerender dan mode. Houding is alles. Het is eigenlijk heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren goed te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen was ik blij met de suggestie dat ik zeker stylist zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in ervaring en vooruitgang, maar in de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, zodat het de eerste laag wordt in de procedure voor het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en ook belichten. Een vrouw moet 2 dingen zijn: zowel stijlvol als geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is hoe je het zelf meebrengt, hoe je spreekt, wat je leest.

Ik denk dat het een oud idee is dat mode speciaal moet zijn om modieus te zijn. Ik ben niet langer bezig met ervaring en ook niet met technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke druk is. Elegantie is niet het ding van degenen die gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige handdoeken gebruikt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken voorkomt. Mode hangt in de lucht, op straat, stijl omvat ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat high-end het omgekeerde is van ontbering.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ging er constant van uit dat wat je hieronder aantrok net zo belangrijk was als wat je bovenaan doorstaat. Beroep is uitstekend in zijn gebreken< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet alles extravagant is. Ik was echt niet van plan modeontwerper te worden, en gedurende een uitstekende helft van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik was altijd van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts