echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

In

in de zomer is het fantastisch om de avonden op het erf te kunnen doorbrengen. Om dit te kunnen doen, is het essentieel dat u de tuin schoon houdt. Bij het onderhoud van de tuin komen veel zaken kijken. Als u veel planten in de tuin heeft, vraagt ​​dit veel aandacht. Zorg ervoor dat je hier voldoende tijd voor overlaat en voorkom dat je tuin een puinhoop wordt.

De tuin prachtig onderhouden

Voor de meesten is het gazon een integraal onderdeel van de tuin. Een gras kan er verwaarloosd uitzien bij slecht onderhoud. Bovendien zie je dat er veel onkruid in het gras groeit. Een factor die onkruid de kans krijgt om in het gras te groeien, is omdat de zuurgraad niet goed is. Een slimme methode om extract van het gras te krijgen is om de zuurgraad te veranderen.

Kalk aanbrengen

Als je het gras netjes wilt houden, kun je ervoor kiezen om kalk te gebruiken. Een goede indicator van een ongunstige pH van de grond is wanneer het gras geel wordt en veel onkruid zich uitbreidt. Wanneer de pH-waarde van het vuil niet meer in orde is, kunt u kalk gebruiken. De juiste pH-waarde van het vuil moet 6-6,5 zijn. Door kalk aan te brengen trekt de pH-waarde van de bodem dit aan. Handel ondertussen de zuurgraad af en bepaal op basis daarvan of je veel meer kalk moet aanbrengen.

Wat kan nog meer gele gebieden in de tuin veroorzaken?

Nog een reden waarom het gazon geel kan worden, is wanneer u met kunstleer werkt. De marshmallow is de larve van de kraanvlieg. De larven richten veel schade aan omdat ze de oorsprong van het gazon opeten. Aangezien de kraanvogels honderden eieren leggen, kan dit grote problemen veroorzaken. Je herkent de leatherback aan zijn grijsbruine kleur. De emelt ziet eruit als een mix van een worm en een rups en het lijkt ook alsof hij geen kop heeft.

Vecht tegen lederschildpadden

Je kunt kunstleer bestrijden door nematoden te gebruiken. Nematoden zijn de volledig natuurlijke tegenstander van kunstleer en eten ze ook op. Bovendien kun je ook hagelslag op het erf gebruiken om de kunstleer te bestrijden. Na het bestrijden van de kunstleer ben je niet snel van de schade af. Deze plekken kun je het beste nog een keer bestrooien met graszaad.

 

LEAVE A RESPONSE

Related Posts