echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet volledig bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je checkt. We moeten onze waarden en ook ons ​​persoonlijk economisch systeem veranderen, evenals onze hele methode om de wereld te herkennen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld achter te laten.

Ik wilde echt geen ontwerper zijn, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn werk vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen. Het is de mentaliteit die je aan kleding toevoegt die het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan individualiteit. Stijl is veel intrigerender dan mode, echt waar. Houding is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is echt veel intrigerender dan stijl. Altijd met vrienden reizen Nooit in mijn wildste

verlangens boeide ik de suggestie dat ik zeker een ontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om zowel beleving als innovatie, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, zodat het de allereerste laag wordt in de procedure om kledingstukken op het lichaam aan te brengen. Er is consistente beweging tussen gelaagdheid en ook bloot. Een dame zou 2 punten moeten hebben: zowel elegant als ongelooflijk.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je bekijkt.

Ik geloof dat het een oud idee is dat mode exclusief moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet meer bezig met ervaring en ontwikkeling, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent gewoon vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een behoorlijke druk is. Stijl zijn niet de belangrijkste dingen van degenen die net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige kleding aantrekt.

Mode is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, mode heeft betrekking op concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je eronder aantrok net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Schoonheid is perfect in haar onvolkomenheden , dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Battle heeft me laten zien dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde geen stylist worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn beroep hield ik er niet van. Ik was constant van plan om andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts