echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Bananenpannenkoeken zijn gewoon heerlijk

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is hoe u zelf sjouwt, precies hoe u spreekt, wat u beoordeelt. We moeten onze ethiek veranderen, evenals ons individuele economische systeem en onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een blijvende wereldbol voorbij te laten gaan.

Ik wilde geen ontwerper zijn, en voor ruim vijftig procent van mijn beroep vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen. Het is de mentaliteit die je aan kleding toevoegt die het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Design is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Houding is wat dan ook. Het is heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is erg moeilijk om zwart– en neutrale kleuren– passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Design is eigenlijk veel interessanter dan mode. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik de suggestie dat ik zeker stylist zou worden. Ik maak me geen zorgen meer om sensatie en ook niet om technologie, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, zodat het de eerste laag wordt in de procedure voor het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is een consistente beweging tussen gelaagdheid en belichten. Een dame moet 2 punten hebben: stijlvol en geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Stijl wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je het in je eentje doet, hoe je praat , wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat stijl speciaal moet zijn om trendy te zijn. Ik ben niet langer bezig met sensatie en ontwikkeling, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Verfijning is niet iets van degenen die eigenlijk net uit de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige stoffen aantrekt.

Stijl is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, mode heeft betrekking op suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Beroep is perfect in zijn onvolkomenheden< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Battle heeft me laten zien dat niet alles extravagant is. Ik was echt niet van plan om stylist te worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn werk vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts