echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is hoe je het in je eentje doet, hoe je spreekt, wat je leest. We hebben onze ethiek en ons persoonlijke financiële systeem veranderd, evenals onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven, in tegenstelling tot een duurzame wereldbol.

Het was niet mijn bedoeling om modeontwerper te worden, en vijftig procent van mijn carrière hield ik er niet van. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen. Het is het perspectief dat je kleding geeft dat het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Houding is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren geschikt te maken.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. De hele tijd reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik het concept geboeid dat ik modeontwerper zou worden. Ik ben niet langer bezig met sensatie en ook met vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een consistente beweging tussen gelaagdheid en onthulling. Een meisje moet twee dingen zijn: stijlvol en geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het zelf brengt, gewoon hoe je spreekt , wat je bekijkt.

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat mode speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer bezig met gevoel en ook niet met technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Verfijning is niet iets van degenen die net uit de adolescentie zijn gekomen. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige handdoeken draagt.

Stijl bestaat niet alleen in jurken. Mode hangt in de lucht, op straat, mode omvat ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik heb altijd geloofd dat wat je eronder draagt ​​net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Schoonheid is ideaal in haar imperfecties< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Slag heeft me geleerd dat niet alles glamoureus is. Ik wilde geen ontwerper worden, en ook voor een goede helft van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere punten doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts