echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het gaat erom hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat je leest. We moeten onze waarden en ook ons ​​persoonlijk economisch systeem transformeren, evenals onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld voorbij te gaan.

Ik wilde eigenlijk geen stylist worden, en voor een goede helft van mijn baan vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen. Het is de houding die je aanbrengt in kleding die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Stijl is eigenlijk veel interessanter dan mode. Houding is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan mode. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik me geamuseerd met het idee dat ik zeker stylist zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in zowel ervaring als ontwikkeling, maar toch met de perfectie van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, zodat het de eerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is een constante activiteit tussen gelaagdheid en onthullen. Een dame moet twee punten hebben: verfijnd en fantastisch.

Neem de dingen die ertoe doen

Elegantie wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is gewoon hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je leest.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat stijl exclusief moet zijn om trendy te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over gevoel en vooruitgang, maar met de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent gewoon vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een behoorlijke stress is. Stijl is niet het ding van degenen die eigenlijk gewoon weg zijn uit de adolescentie. Je hebt een intrigerend leven als je geweldige kleding aantrekt.

Stijl bestaat niet alleen in outfits. Mode blijft in de lucht, op straat, stijl heeft te maken met suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat high-end het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je eronder doorstaat. Schoonheid is uitstekend in haar imperfecties strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niets glamoureus is. Ik was niet van plan om ontwerper te worden, en ook voor een uitstekende vijftig procent van mijn werk vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts