echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je praat, wat je bekijkt. We hebben eigenlijk onze ethiek veranderd, evenals ons individuele economische systeem en onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een blijvende wereld voorbij te laten gaan.

Ik wilde geen ontwerper zijn, en voor een groot deel van mijn werk vond ik het ook echt niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen. Het is de manier waarop je kleding aanbiedt die het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook dimensie zijn slechts getallen.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Houding is alles. Het is heel eenvoudig om juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren te verkrijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel interessanter dan stijl. De hele tijd reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik het idee dat ik een ontwerper zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in ervaring en innovatie, maar in de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure voor het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is consistente beweging tussen gelaagdheid en ook belichten. Een dame moet 2 punten hebben: zowel stijlvol als fantastisch.

Neem de dingen die ertoe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het zelf brengt, precies hoe je praat , wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat stijl uniek moet zijn om stijlvol te zijn. Het gaat mij niet meer om gevoel en ook niet om technologie, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Verfijning is niet het belangrijkste van degenen die net uit de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige kleding gebruikt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Stijl blijft in de lucht, op straat, mode houdt suggesties in, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik heb altijd geloofd dat wat je hieronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je doorstaat. Schoonheid is perfect in al haar gebreken< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Battle heeft me laten zien dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde echt geen stylist worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn werk vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al andere punten willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts