echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Punten die u moet inpakken als u op reis gaat

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is maar net hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je leest. We hebben onze waarden veranderd, evenals ons individuele monetaire systeem en al onze middelen om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het ook echt niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen. Het is de houding die je kleding aanbiedt die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Perspectief is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is echt veel intrigerender dan stijl. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens Ik verrukte het idee dat ik zeker ontwerper zou worden. Ik maak me geen zorgen meer over gevoel en technologie, maar met de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam te plaatsen. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en ook onthullen. Een meisje zou twee dingen moeten zijn: stijlvol en ook fantastisch.

Neem de dingen die ertoe doen

Schoonheid wordt niet uitsluitend bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat jij beoordeelt.

Ik denk dat het een oud idee is dat stijl speciaal moet zijn om modieus te zijn. Ik ben niet meer bezig met gevoel en vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Schoonheid is niet het ding van degenen die eigenlijk net uit de puberteit zijn gekomen. Je hebt een nog intrigerender leven als je coole stoffen draagt.

Stijl is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Mode blijft in de lucht, in de weg, stijl omvat suggesties, de middelen waarmee we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik ging er constant van uit dat wat je eronder gebruikte net zo essentieel was als wat je eronder doorstaat. Aantrekkingskracht is uitstekend in zijn onvolkomenheden strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Slag heeft me geleerd dat niet alles extravagant is. Ik was echt niet van plan om ontwerper te worden, en voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik was altijd van plan om verschillende andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts