echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat je beoordeelt. We moeten eigenlijk onze principes en ook ons ​​persoonlijke financiële systeem veranderen, evenals onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Het was niet mijn bedoeling om stylist te worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere punten doen. Het is de mentaliteit die je kleding aanbiedt die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en grootte zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Design is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Mindset is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – goed te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is echt veel fascinerender dan stijl. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik zeker stylist zou worden. Ik ben niet langer geïnteresseerd in ervaring en innovatie, maar wel in de perfectie van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en onthulling. Een meisje moet 2 dingen zijn: elegant en ook fantastisch.

Neem de dingen die ertoe doen

Stijl wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is gewoon hoe je het in je eentje doet, precies hoe je praat , wat je leest.

Ik neem aan dat het een ouderwets idee is dat stijl uniek moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in sensatie en innovatie, maar in de perfectie van mijn stijl.

Je bent maar zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Schoonheid is niet het belangrijkste van degenen die eigenlijk gewoon weg zijn uit de adolescentie. Je hebt een nog intrigerender leven als je trendy kleding aantrekt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken voorkomt. Mode blijft in de lucht, in de weg, stijl heeft betrekking op ideeën, de middelen waarmee we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik ben er altijd van uitgegaan dat wat je eronder draagt ​​net zo essentieel is als wat je erboven draagt. Aantrekkingskracht is het beste in zijn onvolkomenheden , dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet alles aantrekkelijk is. Ik was echt niet van plan om stylist te worden, en ook voor een goede helft van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts