echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je het zelf meebrengt, hoe je spreekt, wat je uitzoekt. We hebben onze ethiek en ons persoonlijke monetaire systeem veranderd en ook onze manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor een goede helft van mijn baan vond ik het ook niet leuk. Ik heb altijd al andere punten willen doen. Het is de mindset die je kleding aanbiedt die het verschil maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Design is veel intrigerender dan stijl, echt waar. Mindset is wat dan ook. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. De hele tijd reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik zeker ontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om gevoel en innovatie, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is constante beweging tussen gelaagdheid en belichten. Een dame moet 2 punten hebben: verfijnd en ook fantastisch.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet uitsluitend bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je in je eentje sjouwt, gewoon hoe je spreekt, wat u beoordeelt.

Ik denk dat het een oud idee is dat mode uniek moet zijn om trendy te zijn. Ik maak me niet langer zorgen over gevoel en technologie, maar over de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent zo goed als je laatste verzameling, wat een behoorlijke druk is. Stijl is niet iets van degenen die net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige kleding aantrekt.

Stijl bestaat niet alleen in jurken. Stijl is in de lucht, in de weg, mode omvat ideeën, de middelen waarmee we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ben er altijd van uitgegaan dat wat je eronder draagt ​​net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Charme is ideaal in zijn onvolkomenheden< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Slag heeft me geleerd dat niet elk klein ding extravagant is. Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en ook voor een groot deel van mijn baan vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al verschillende andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts