echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf meesleept, precies hoe je spreekt, wat je beoordeelt. We hebben onze ethiek, ons individuele financiële systeem en onze hele methode om de wereld te begrijpen, getransformeerd. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te overlijden.

Het was niet mijn bedoeling om modeontwerper te worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het ook niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen. Het is het perspectief dat je kleding geeft dat het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en dimensie zijn slechts getallen.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan individualiteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Perspectief is wat dan ook. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en neutrale kleuren – geschikt te maken.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan mode. De hele tijd reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik het idee dat ik modeontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om ervaring en ontwikkeling, maar om de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest behandeld alsof het

een lijfje, zodat het uiteindelijk de eerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is consistente activiteit tussen gelaagdheid en bloot. Een vrouw zou 2 punten moeten hebben: zowel stijlvol als ongelooflijk.

Neem de dingen die ertoe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf meesleept, hoe je praat, wat je leest.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat stijl speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet meer geïnteresseerd in ervaring en ook niet in ontwikkeling, maar in de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Stijl is niet het belangrijkste van degenen die net uit de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een intrigerend leven als je trendy handdoeken aantrekt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken voorkomt. Stijl hangt in de lucht, op straat, mode omvat suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je eronder droeg net zo cruciaal was als wat je eronder doorstaat. Beroep is uitstekend in zijn gebreken strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet alles glamoureus is. Ik wilde geen stylist worden, en gedurende een uitstekende helft van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts