echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Ik heb ontdekt dat liefde vele vormen heeft

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf brengt, precies hoe je praat, wat je beoordeelt. We hebben onze waarden en ons individuele monetaire systeem veranderd, evenals onze hele manier om de wereld te herkennen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereldbol te sterven.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en ook voor een goede helft van mijn baan vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen. Het is de manier waarop je kleding aanbiedt die het verschil maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en ook dimensie zijn slechts getallen.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Design is veel fascinerender dan mode, echt waar. Houding is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Voortdurend reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen was ik blij met de suggestie dat ik zeker modeontwerper zou worden. Ik maak me niet meer druk om gevoel en techniek, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, zodat het de eerste laag wordt bij het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en belichten. Een vrouw moet 2 dingen zijn: verfijnd en ook geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Elegantie wordt niet uitsluitend bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je in je eentje sjouwt, gewoon hoe je spreekt , wat je leest.

Ik neem aan dat het een ouderwets idee is dat stijl speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik maak me niet meer druk om gevoel en ontwikkeling, maar om de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een behoorlijke druk is. Verfijning is niet het ding van degenen die net uit de adolescentie zijn gekomen. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige handdoeken gebruikt.

Stijl bestaat niet alleen in outfits. Stijl blijft in de lucht, op de weg, stijl omvat suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ging er altijd van uit dat wat je eronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Charme is perfect in al zijn gebreken , dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding extravagant is. Ik wilde eigenlijk geen modeontwerper worden, en voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts