echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Golden Globes: stijloordeel over de 10 vetgedrukte kleding

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je beoordeelt. We moeten eigenlijk onze waarden transformeren, evenals ons persoonlijke financiële systeem en onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen stylist worden, en vijftig procent van mijn carrière hield ik er echt niet van. Ik heb altijd al verschillende andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Mindset is wat dan ook. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren geschikt te maken.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan mode. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik de suggestie dat ik uiteindelijk modeontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om sensatie en ontwikkeling, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is een consistente beweging tussen gelaagdheid en ook onthullen. Een dame moet 2 dingen zijn: stijlvol en ook geweldig.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf meesleept, hoe je praat, wat je leest .

Ik denk dat het een ouderwets concept is dat stijl uniek moet zijn om modieus te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in ervaring en ook niet in vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net als je laatste collectie, wat een behoorlijke druk is. Elegantie is niet iets van degenen die gewoon uit de puberteit zijn gekomen. Je hebt een interessanter leven als je geweldige kleding draagt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode is in de lucht, in de weg, stijl heeft te maken met concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ging er constant van uit dat wat je eronder droeg net zo essentieel was als wat je eronder draagt. Schoonheid is uitstekend in haar imperfecties strong>, dus je moet gewoon met de onvolkomenheden aan de slag.

De strijd heeft me geleerd dat niet alles glamoureus is. Ik wilde geen styliste worden, en voor een goede helft van mijn baan vond ik het ook niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts