echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je het zelf brengt, hoe je praat, wat je beoordeelt. We moeten onze waarden transformeren, evenals ons individuele monetaire systeem en onze hele methode om de wereld te herkennen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en ook voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik wilde altijd al andere dingen doen. Het is de houding die je kleding geeft die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en grootte zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Design is veel fascinerender dan stijl, echt waar. Perspectief is wat dan ook. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is erg moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren te krijgen, ideaal.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. Regelmatig reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens boeide ik het concept dat ik zeker een modeontwerper zou worden. Ik maak me geen zorgen meer over ervaring en technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een consistente activiteit tussen gelaagdheid en onthulling. Een dame zou 2 dingen moeten zijn: stijlvol en geweldig.

Pak punten die er toe doen

Stijl wordt niet helemaal bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het in je eentje doet, precies hoe je praat , wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat mode uniek moet zijn om modieus te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over sensatie en ontwikkeling, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een behoorlijke druk is. Elegantie is niet het ding van degenen die gewoon weg zijn uit de adolescentie. Je hebt een nog fascinerender leven als je koele kleding aantrekt.

Stijl bestaat niet alleen in jurken. Stijl blijft in de lucht, op de weg, mode heeft betrekking op suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat high-end het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder gebruikte net zo belangrijk was als wat je eronder doorstaat. Schoonheid is uitstekend in haar onvolkomenheden strong>, dus je moet gewoon met de onvolkomenheden aan de slag.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en vijftig procent van mijn carrière hield ik er niet van. Ik heb altijd al andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts