echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het zelf brengt, hoe je spreekt, wat je leest. We hebben onze ethiek veranderd, evenals ons persoonlijke monetaire systeem en onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te overlijden.

Het was niet mijn bedoeling om ontwerper te worden, en voor een groot deel van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen. Het is de mentaliteit die je kleding aanbiedt die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en grootte zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan individualiteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Mindset is alles. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is erg moeilijk om zwart te krijgen – en ook neutrale kleuren – juist.

Gelukkig stel

 

Design is eigenlijk veel interessanter dan mode. Voortdurend reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik me geamuseerd met het idee dat ik stylist zou worden. Ik ben niet langer geïnteresseerd in gevoel en innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, zodat het de allereerste laag wordt in het proces van het plaatsen van kleding op het lichaam. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en onthullen. Een dame moet 2 punten hebben: stijlvol en ook magnifiek.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je lees.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat mode exclusief moet zijn om modieus te zijn. Het gaat mij niet meer om gevoel en ontwikkeling, maar om de perfectie van mijn stijl.

Je bent zo goed als je laatste verzameling, wat een behoorlijke druk is. Schoonheid is niet iets voor degenen die net uit de puberteit zijn gekomen. Je hebt een nog interessanter leven als je coole stoffen aantrekt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, mode heeft betrekking op ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik heb altijd geloofd dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Schoonheid is uitstekend in haar imperfecties< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

Battle heeft me laten zien dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde geen ontwerper worden, en voor een goede vijftig procent van mijn werk vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere punten doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts