echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

De perfecte schoenen en ook tassen om te combineren met lentelooks

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je jezelf meesleurt, precies hoe je praat, wat je bekijkt. We hebben onze principes daadwerkelijk getransformeerd, evenals ons individuele financiële systeem en onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde echt geen ontwerper zijn, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere dingen doen. Het is het perspectief dat je kleding biedt dat het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Stijl is veel intrigerender dan mode, echt waar. Perspectief is wat dan ook. Het is echt eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is echt veel fascinerender dan stijl. Reis constant met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik me geamuseerd met de suggestie dat ik zeker stylist zou worden. Het gaat mij niet meer om sensatie en ontwikkeling, maar om de perfectie van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is continue activiteit tussen gelaagdheid en onthulling. Een vrouw moet 2 dingen zijn: stijlvol en ook fantastisch.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet helemaal bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het zelf brengt, hoe je spreekt, wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets idee is dat mode uniek moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer bezig met sensatie en vooruitgang, maar met de perfectie van mijn stijl.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Stijl is niet het belangrijkste van degenen die net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een nog boeiender leven als je trendy kleding gebruikt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, stijl heeft betrekking op ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder aantrekt net zo essentieel is als wat je erboven draagt. Schoonheid is ideaal in haar onvolkomenheden , dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niets extravagant is. Ik wilde echt geen stylist worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts