echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je in je eentje sjouwt, precies hoe je spreekt, wat je uitcheckt. We hebben onze principes en ons individuele monetaire systeem en onze hele methode om de wereld te herkennen, daadwerkelijk getransformeerd. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Het was niet mijn bedoeling om ontwerper te worden, en ook voor een groot deel van mijn baan vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al andere punten willen doen. Het is de mentaliteit die je aan kleding toevoegt die het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Houding is wat dan ook. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en neutrale kleuren – het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. Voortdurend reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik de suggestie dat ik zeker modeontwerper zou worden. Ik maak me geen zorgen meer over sensatie en ook ontwikkeling, maar met de perfectie van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt bij het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en onthullen. Een dame zou twee punten moeten hebben: zowel elegant als fantastisch.

Neem de dingen die ertoe doen

Verfijning wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je jezelf meesleept, precies hoe je praat, wat jij beoordeelt.

Ik denk dat het een oud idee is dat mode exclusief moet zijn om modieus te zijn. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent maar zo goed als je laatste collectie, wat een enorme stress is. Stijl zijn niet de belangrijkste dingen van degenen die eigenlijk gewoon zijn vertrokken uit de adolescentie. Je hebt een nog interessanter leven als je trendy handdoeken draagt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode is in de lucht, in de weg, mode omvat ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je hieronder droeg net zo belangrijk was als wat je doormaakte. Beroep is perfect in zijn gebreken strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding aantrekkelijk is. Ik was niet van plan om ontwerper te worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik was altijd van plan om andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts