echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Weekendvakantie Instelling — Ontspannend

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat je checkt. We hebben eigenlijk onze principes en ook ons ‚Äč‚Äčindividuele economische systeem veranderd, evenals onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven, in plaats van een blijvende wereldbol te sterven.

Het was niet mijn bedoeling om ontwerper te worden, en ook voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het verschil maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en grootte zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Mindset is wat dan ook. Het is heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik uiteindelijk ontwerper zou worden. Ik maak me niet langer zorgen over sensatie en innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure voor het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en onthulling. Een vrouw moet 2 punten hebben: stijlvol en ook geweldig.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet uitsluitend bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je jezelf meesleept, precies hoe je praat, wat jij beoordeelt.

Ik neem aan dat het een oud idee is dat stijl exclusief moet zijn om modieus te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over ervaring en vooruitgang, maar over de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent alleen vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een enorme druk is. Stijl is niet iets van degenen die net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een interessanter leven als je geweldige kleding draagt.

Stijl bestaat niet alleen in jurken. Mode blijft in de lucht, op straat, stijl betreft ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het omgekeerde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je eronder aantrekt net zo cruciaal is als wat je erboven draagt. Elegantie is perfect in zijn vlekken , dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet alles extravagant is. Ik was niet van plan om ontwerper te worden, en ook voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts