echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het gaat erom hoe je het zelf doet, hoe je spreekt, wat je beoordeelt. We hebben onze principes veranderd en ook ons ​​persoonlijke geldsysteem en ook al onze middelen om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde echt geen stylist worden, en voor een groot deel van mijn beroep vond ik het ook niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere dingen te doen. Het is de houding die je in kleding aanbrengt die het verschil maakt. Wat ik ook doe, verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Houding is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is erg moeilijk om zowel zwart als neutraal het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Regelmatig reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik de suggestie dat ik zeker ontwerper zou worden. Het gaat mij niet langer om sensatie en ook niet om vooruitgang, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat dit de eerste laag wordt bij het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een consistente activiteit tussen gelaagdheid en onthullen. Een vrouw moet twee punten hebben: zowel elegant als fantastisch.

Pak punten die er toe doen

Elegantie wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat je leest.

Ik neem aan dat het een ouderwets idee is dat stijl speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in sensatie en innovatie, maar met de perfectie van mijn stijl.

Je bent maar zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Verfijning is niet iets van degenen die eigenlijk gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een nog interessanter leven als je geweldige stoffen gebruikt.

Stijl bestaat niet alleen in outfits. Stijl blijft in de lucht, op straat, mode heeft te maken met suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder aantrok net zo essentieel was als wat je eronder draagt. Charme is perfect in zijn onvolkomenheden< /strong>, dus je moet gewoon met de onvolkomenheden omgaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde eigenlijk geen ontwerper zijn, en ook voor een goede vijftig procent van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere punten willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts