echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Patronen om de hele zomer lang te dragen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is maar net hoe je in je eentje sjouwt, hoe je praat, wat je leest. We hebben onze waarden en ons individuele monetaire systeem veranderd, evenals onze hele manier om de wereld te herkennen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereldbol voorbij te laten gaan.

Ik wilde geen ontwerper worden, en voor ruim vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere punten willen doen. Het is het perspectief dat je kleding biedt die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Design is veel interessanter dan mode, echt waar. Houding is wat dan ook. Het is heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Regelmatig reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens boeide ik het concept dat ik uiteindelijk een modeontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om ervaring en vooruitgang, maar om de perfectie van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is constante beweging tussen gelaagdheid en ook onthullend. Een vrouw moet twee dingen zijn: elegant en ook geweldig.

Pak punten die er toe doen

Stijl wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf draagt, precies hoe je spreekt, wat je lees.

Ik neem aan dat het een oud idee is dat mode exclusief moet zijn om stijlvol te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over gevoel en innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent maar zo goed als je laatste collectie, wat een enorme stress is. Schoonheid is niet het ding van degenen die eigenlijk gewoon zijn vertrokken uit de adolescentie. Je hebt een interessanter leven als je geweldige stoffen draagt.

Stijl is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, stijl heeft betrekking op ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je hieronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Elegantie is het beste in zijn gebreken< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet elk klein ding aantrekkelijk is. Ik wilde geen ontwerper zijn, en ook voor een uitstekende vijftig procent van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al andere punten willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts