echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

De belangrijke dingen die ertoe doen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je zelf brengt, hoe je spreekt, wat je leest. We hebben onze principes en ook ons ​​persoonlijke monetaire systeem en ook onze hele manier om de wereld te begrijpen, veranderd. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het ook echt niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere punten te doen. Het is de houding die je kleding geeft die het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Design is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Mindset is wat dan ook. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is erg moeilijk om zowel zwart als neutraal te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is echt veel fascinerender dan mode. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik het idee dat ik zeker een ontwerper zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en innovatie, maar met de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is een constante activiteit tussen gelaagdheid en onthullen. Een vrouw moet 2 dingen zijn: zowel verfijnd als geweldig.

Pak punten die er toe doen

Stijl wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat je lees.

Ik neem aan dat het een ouderwets idee is dat stijl uniek moet zijn om trendy te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in ervaring en innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Schoonheid is niet iets van degenen die net uit de adolescentie zijn vertrokken. Je hebt een boeiender leven als je geweldige kleding gebruikt.

Stijl bestaat niet alleen in jurken. Stijl hangt in de lucht, op straat, mode heeft te maken met suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Aantrekkingskracht is perfect in zijn imperfecties , dus je moet gewoon met de onvolkomenheden omgaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet elk klein ding aantrekkelijk is. Ik was echt niet van plan om stylist te worden, en ook voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts