echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je jezelf brengt, hoe je praat, wat je beoordeelt. We moeten onze ethiek veranderen en ook ons ‚Äč‚Äčindividuele economische systeem, evenals onze hele manier om de wereld te erkennen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en ook voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al andere punten willen doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het verschil maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan individualiteit. Stijl is veel intrigerender dan stijl, echt waar. Mindset is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren te krijgen, ideaal.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Reis constant met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik de suggestie dat ik zeker een stylist zou worden. Ik ben niet langer geïnteresseerd in ervaring en vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam te plaatsen. Er is een consistente activiteit tussen gelaagdheid en onthulling. Een dame moet 2 dingen zijn: elegant en geweldig.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je jezelf meesleept, hoe je praat, wat je check out.

Ik denk dat het een ouderwets idee is dat stijl speciaal moet zijn om trendy te zijn. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en innovatie, maar in de perfectie van mijn stijl.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Verfijning is niet het ding van degenen die gewoon uit de adolescentie zijn vertrokken. Je hebt een nog interessanter leven als je geweldige kleding gebruikt.

Stijl bestaat niet alleen in jurken. Stijl blijft in de lucht, op straat, mode heeft betrekking op ideeën, de middelen waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Schoonheid is ideaal in al zijn gebreken , dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Battle heeft me laten zien dat niets glamoureus is. Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor een groot deel van mijn baan vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts