echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je gebruikt. Het is maar net hoe je jezelf meesleurt, hoe je praat, wat je bekijkt. We hebben onze waarden en ons individuele financiële systeem veranderd, evenals onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Het was niet mijn bedoeling om ontwerper te worden, en ook voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik wilde constant andere dingen doen. Het is de houding die je kleding aanbiedt die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Perspectief is alles. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is heel moeilijk om zwart te krijgen – en ook neutrale kleuren – ideaal.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Reis constant met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik zeker een modeontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om sensatie en techniek, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en bloot. Een vrouw moet 2 dingen zijn: verfijnd en ook geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is gewoon hoe je in je eentje sjouwt, precies hoe je spreekt , wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets idee is dat mode uniek moet zijn om modieus te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in gevoel en ook niet in innovatie, maar in de perfectie van mijn stijl.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Elegantie is niet het belangrijkste van degenen die net uit de adolescentie zijn gekomen. Je hebt een nog fascinerender leven als je trendy handdoeken gebruikt.

Mode bestaat niet alleen in outfits. Stijl blijft in de lucht, in de weg, stijl heeft betrekking op concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Schoonheid is uitstekend in al haar gebreken , dus je moet gewoon met de gebreken gaan.

Slag heeft me geleerd dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde echt geen ontwerper worden, en voor een groot deel van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts