echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je draagt. Het gaat erom hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je beoordeelt. We hebben onze waarden daadwerkelijk getransformeerd, evenals ons individuele economische systeem en ook onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen stylist worden, en vijftig procent van mijn carrière hield ik er niet van. Ik was altijd van plan om andere punten te doen. Het is de houding die je kleding geeft die het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en grootte zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Design is veel fascinerender dan mode, echt waar. Houding is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zwart – en neutrale kleuren – geschikt te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel interessanter dan stijl. De hele tijd reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik ontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om gevoel en techniek, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en onthullend. Een dame moet 2 punten hebben: zowel stijlvol als fantastisch.

Pak punten die er toe doen

Elegantie wordt niet helemaal bepaald door wat je draagt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je leest .

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat mode uniek moet zijn om trendy te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in ervaring en vooruitgang, maar in de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent alleen vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een enorme stress is. Stijl is niet iets van degenen die gewoon weg zijn uit de adolescentie. Je hebt een nog interessanter leven als je geweldige kleding aantrekt.

Mode is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Stijl is in de lucht, in de weg, stijl heeft betrekking op concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat high-end het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je hieronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Schoonheid is perfect in haar imperfecties< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Slag heeft me geleerd dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik was niet van plan om ontwerper te worden, en ook voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts