echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Uitgaan in de stad is echt veranderd

Ok, je bekijkt het goed. Uitgaan is niet meer wat het geweest is. Dat was voor de corona-situatie al het geval, maar de gloednieuwe en ook vijftig procent meter cultuur hebben het heel anders gemaakt als je de stad in wilt om alcohol, een biertje te drinken of te dansen met je vrienden. Ben je benieuwd wat er nog haalbaar is in de één en ook nog eens vijftig procent meter samenleving? Daarna snel verder lezen!

clubben

Voordat de pandemie meer vat kreeg op de bewoners van de aarde, was het een van de meest natuurlijke punten ter wereld om af en toe naar de club te gaan om plezier te hebben. Dansen, drinken, kersverse individuen vervullen, het was er allemaal. Dat is tegenwoordig anders, dat voel je zeker als je in de Randstad woont.

Veel clubs zijn sinds half maart niet open geweest. Dit resulteert in mensen die verschillende andere punten moeten doen om los te laten. Het goede nieuws is dat dit ook een positieve kant heeft. Iets wat vroeger een groeiend aantal gebruikelijker was dan ooit in de steden is het gebruik van medicijnen. Zo verbergt zich al snel een snelheidsafhankelijkheid. Vooral omdat dit medicijn je het gevoel geeft dat je een tijdje door kunt gaan. Nu er veel minder wordt gefeest, lijkt het alsof het gebruik van deze medicatie is afgenomen. Dit is inclusief comfortabele drankjes met vrienden op balkons!

Bestel een terras

En dit is ook anders dan we gewend zijn. Het is momenteel gewoon mogelijk om zonder afspraak met je huisgenoten op een terras te borrelen. Of nou ja, je kunt op het balkon blijven met mensen buiten je huishouden, maar dan op een afstand van één en ook nog eens vijftig procent meter van elkaar.

Dit lijkt misschien een nadeel, maar het is natuurlijk gedaan voor je eigen veiligheid. Het is immers essentieel dat we ook in deze gloednieuwe periode van bestrijding van de pandemie alert blijven op de dreigingen die naast elkaar komen ook vereisen.

Dus ook het ontmoeten van vrienden zoals we het begrijpen, heeft in feite een volledige make-over gekregen. Het brengt individuen tot gloednieuwe en creatieve suggesties om gezelligheid te zoeken. Dit trekt echt aan zowel binnen als buiten de stad. Het enige verschil is dat je in de steden veel vaker ziet dat mensen de regels overtreden omdat de cijfers weer een stuk gunstiger zijn. Toch is dit geen reden om je focus te laten verslechteren. Simpel gezegd: blijf veilig, houd anderhalve meter afstand. Zo ook op het terras.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts