echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Springtime-apparaat met persoonlijkheid

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je in je eentje sjouwt, gewoon hoe je spreekt, wat je leest. We moeten onze principes en ons persoonlijke financiële systeem en onze hele methode om de wereld te begrijpen, transformeren. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een blijvende wereld te laten voorbijgaan.

Het was niet mijn bedoeling om ontwerper te worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn werk vond ik het niet leuk. Ik was altijd van plan om verschillende andere dingen te doen. Het is het perspectief dat je kleding geeft dat het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Design is veel fascinerender dan mode, echt waar. Mindset is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren te verkrijgen, ideaal.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Regelmatig reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik de suggestie dat ik uiteindelijk modeontwerper zou worden. Ik ben niet langer geïnteresseerd in sensatie en innovatie, maar met de perfectie van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een consistente beweging tussen gelaagdheid en onthulling. Een vrouw zou 2 dingen moeten zijn: zowel stijlvol als geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Schoonheid wordt niet helemaal bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je in je eentje sjouwt, precies hoe je spreekt, wat je bekijkt.

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat mode speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik maak me niet langer zorgen over ervaring of vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent maar zo goed als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Schoonheid is niet het belangrijkste van degenen die net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een boeiender leven als je geweldige kleding gebruikt.

Mode bestaat niet alleen in jurken. Stijl hangt in de lucht, in de weg, mode omvat ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik ging er constant van uit dat wat je eronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Elegantie is ideaal in zijn onvolkomenheden , dus je moet het gewoon doen met de gebreken.

De strijd heeft me geleerd dat niets aantrekkelijks is. Ik wilde geen ontwerper worden, en voor een goede vijftig procent van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere punten doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts