echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Ontspanning is een must voor mij

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je aantrekt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je leest. We hebben onze principes en ons persoonlijk economisch systeem veranderd en ook onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereldbol te overlijden.

Ik wilde echt geen ontwerper zijn, en ook voor een groot deel van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik was altijd van plan om andere punten te doen. Het is de houding die je kleding aanbiedt die het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en dimensie zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. Houding is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zwart – en neutrale kleuren – het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Design is echt veel intrigerender dan mode. Altijd met vrienden reizen Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik zeker een stylist zou worden. Het gaat mij niet meer om sensatie en ook niet om innovatie, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een lijfje, zodat het uiteindelijk de eerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en ook onthullen. Een vrouw zou twee dingen moeten zijn: zowel stijlvol als magnifiek.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat jij beoordeelt.

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat stijl uniek moet zijn om modieus te zijn. Het gaat mij niet langer om ervaring en vooruitgang, maar om de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Stijl is niet iets van degenen die net uit de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een nog intrigerender leven als je geweldige stoffen gebruikt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode hangt in de lucht, op straat, mode heeft te maken met ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je hieronder gebruikte net zo belangrijk was als wat je er bovenop draagt. Schoonheid is uitstekend in haar onvolkomenheden< /strong>, dus je moet het gewoon doen met de gebreken.

Oorlog heeft me geleerd dat niet alles aantrekkelijk is. Ik was echt niet van plan om ontwerper te worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn werk vond ik het ook niet leuk. Ik was altijd van plan om andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts