echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is maar net hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je leest. We hebben onze ethiek veranderd, evenals ons individuele financiële systeem, evenals onze hele manier om de wereld te erkennen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereldbol te sterven.

Het was niet mijn bedoeling om stylist te worden, en gedurende een uitstekende vijftig procent van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere punten te doen. Het is de mentaliteit die je kleding geeft die het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Design is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Houding is alles. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart– en neutrale kleuren– juist te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Regelmatig reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik het idee dat ik zeker modeontwerper zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en ook niet meer in vooruitgang, maar in de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam te plaatsen. Er is consistente beweging tussen gelaagdheid en ook belichten. Een dame moet 2 punten hebben: zowel stijlvol als opmerkelijk.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je je alleen gedragen, hoe je praat, wat je leest.

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat stijl uniek moet zijn om stijlvol te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over ervaring en technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent maar zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Verfijning is niet het belangrijkste van degenen die gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een meer intrigerend leven als je geweldige kleding draagt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Stijl blijft in de lucht, op straat, mode omvat concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat high-end het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ging er altijd van uit dat wat je eronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Schoonheid is het beste in haar imperfecties , dus je moet het gewoon doen met de gebreken.

Battle heeft me laten zien dat niet alles extravagant is. Ik wilde geen stylist worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep hield ik er niet van. Ik heb altijd al andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts