echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf brengt, hoe je praat, wat je bekijkt. We moeten eigenlijk onze principes en ook ons ​​persoonlijke financiële systeem veranderen, evenals onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van een blijvende wereldbol te vergaan.

Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en ook voor een geweldige vijftig procent van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het onderscheid maakt. Alles wat ik doe verwijst naar hart, hart en ziel.
Leeftijd en dimensie zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Design is eigenlijk veel interessanter dan mode. Perspectief is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is erg moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik het idee geboeid dat ik zeker stylist zou worden. Het gaat mij niet meer om ervaring en ook niet om techniek, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in de procedure voor het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is continue activiteit tussen gelaagdheid en onthulling. Een vrouw moet twee punten hebben: zowel elegant als geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is hoe je jezelf meesleept, precies hoe je spreekt, wat je lees.

Ik denk dat het een ouderwets idee is dat stijl exclusief moet zijn om stijlvol te zijn. Ik maak me niet langer zorgen over ervaring en ook niet over technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent net zo goed als je laatste collectie, wat een enorme druk is. Schoonheid is niet het ding van degenen die net uit de adolescentie zijn vertrokken. Je hebt een nog interessanter leven als je geweldige kleding aantrekt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken voorkomt. Mode is in de lucht, in de weg, stijl heeft te maken met concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik ben er altijd van uitgegaan dat wat je hieronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je bovenaan doorstaat. Beroep is uitstekend in zijn gebreken< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde geen ontwerper worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts