echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Punten die ik leuk vind– Mijn favorieten

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is maar net hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat je beoordeelt. We hebben onze principes, ons persoonlijk economisch systeem en onze hele methode om de wereld te begrijpen, daadwerkelijk getransformeerd. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Ik wilde echt geen ontwerper worden, en ook voor een geweldige vijftig procent van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al verschillende andere dingen willen doen. Het is de houding die je kleding geeft die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Houding is alles. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is erg moeilijk om zowel zwart als neutraal het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan mode. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens koesterde ik het idee dat ik ontwerper zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en technologie, maar toch met de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is continue activiteit tussen gelaagdheid en belichten. Een dame moet 2 punten hebben: elegant en ongelooflijk.

Neem de dingen die ertoe doen

Stijl wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is hoe je jezelf brengt, precies hoe je spreekt, wat je lees.

Ik denk dat het een ouderwets idee is dat stijl uniek moet zijn om modieus te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over gevoel en ook niet meer over technologie, maar over de perfectie van mijn stijl.

Je bent zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Verfijning is niet het ding van degenen die eigenlijk gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een meer intrigerend leven als je trendy stoffen aantrekt.

Mode bestaat niet alleen in outfits. Mode blijft in de lucht, op straat, stijl omvat concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je doorstaat. Elegantie is ideaal in zijn onvolkomenheden strong>, dus je moet het gewoon doen met de gebreken.

Battle heeft me laten zien dat niet alles aantrekkelijk is. Ik wilde echt geen stylist worden, en ook gedurende een uitstekende helft van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts