echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je zelf sjouwt, hoe je praat, wat je beoordeelt. We hebben onze principes en ons individuele monetaire systeem veranderd, evenals onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te verlaten.

Het was niet mijn bedoeling om stylist te worden, en voor een uitstekende helft van mijn baan vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen. Het is de mentaliteit die je kleding geeft die het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Perspectief is alles. Het is heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is erg moeilijk om zwart– en neutrale kleuren– ideaal te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. De hele tijd reizen met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens was ik blij met de suggestie dat ik zeker een stylist zou worden. Ik maak me niet langer zorgen om sensatie en ook niet om innovatie, maar om de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in de procedure om kleding op het lichaam aan te trekken. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en ook onthullen. Een meisje moet 2 punten hebben: stijlvol en prachtig.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is maar net hoe je in je eentje sjouwt, hoe je praat , wat je bekijkt.

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat stijl exclusief moet zijn om modieus te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over sensatie en ontwikkeling, maar over de perfectie van mijn stijl.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Schoonheid is niet het belangrijkste van degenen die eigenlijk gewoon aan de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een interessanter leven als je geweldige kleding aantrekt.

Stijl bestaat niet alleen in outfits. Stijl blijft in de lucht, op straat, mode heeft betrekking op ideeën, de middelen waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder droeg net zo essentieel was als wat je erboven draagt. Elegantie is perfect in zijn vlekken< /strong>, dus je moet gewoon met de onvolkomenheden omgaan.

De strijd heeft me geleerd dat niets extravagant is. Ik wilde geen stylist worden, en ook voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant andere punten doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts