echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat je beoordeelt. We moeten onze principes transformeren, evenals ons persoonlijk economisch systeem, evenals onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen ontwerper zijn, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn beroep vond ik het ook niet leuk. Ik heb altijd al verschillende andere dingen willen doen. Het is de houding die je kleding geeft die het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en dimensie zijn slechts getallen.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Perspectief is alles. Het is eigenlijk gemakkelijk om juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren geschikt te maken.

Gelukkig stel

 

Design is echt veel intrigerender dan mode. Reis altijd met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik het idee dat ik modeontwerper zou worden. Ik maak me geen zorgen meer over ervaring en ook over vooruitgang, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is continue activiteit tussen gelaagdheid en onthulling. Een vrouw zou 2 punten moeten hebben: zowel stijlvol als geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Stijl wordt niet helemaal bepaald door wat je gebruikt. Het gaat erom hoe je jezelf brengt, hoe je praat, wat je check out.

Ik geloof dat het een ouderwets concept is dat mode uniek moet zijn om modieus te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over sensatie en innovatie, maar met de perfectie van mijn stijl.

Je bent alleen vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een enorme stress is. Verfijning is niet het ding van degenen die eigenlijk net uit de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een interessanter leven als je trendy stoffen draagt.

Mode bestaat niet alleen in outfits. Stijl blijft in de lucht, op straat, stijl omvat suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ging er constant van uit dat wat je eronder gebruikte net zo cruciaal was als wat je erboven draagt. Elegantie is ideaal in zijn onvolkomenheden< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet alles aantrekkelijk is. Ik was echt niet van plan om ontwerper te worden, en voor een goede helft van mijn beroep vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts