echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Echt verhaal over hoe stijltrends worden geboren

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het alleen doet, hoe je praat, wat je beoordeelt. We moeten onze principes en ook ons ‚Äč‚Äčindividuele monetaire systeem transformeren, evenals onze volledige middelen om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik was echt niet van plan om ontwerper te worden, en ook voor een goede helft van mijn baan vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd al verschillende andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en grootte zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Design is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Perspectief is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het idee dat ik modeontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om gevoel en ook niet om techniek, maar om de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt in het proces van het aantrekken van kleding op het lichaam. Er is constante beweging tussen gelaagdheid en belichten. Een meisje moet 2 dingen zijn: verfijnd en fantastisch.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je jezelf draagt, precies hoe je praat, wat u beoordeelt.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat mode uniek moet zijn om trendy te zijn. Het gaat mij niet langer om ervaring en ook niet om vooruitgang, maar om de perfectie van mijn stijl.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme stress is. Verfijning is niet het ding van degenen die eigenlijk gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een interessanter leven als je trendy stoffen aantrekt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Stijl blijft in de lucht, in de weg, stijl omvat concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat high-end het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Schoonheid is het beste in haar gebreken , dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet alles extravagant is. Ik wilde echt geen ontwerper worden, en ook voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts