echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet helemaal bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe u het zelf doet, precies hoe u spreekt, wat u beoordeelt. We hebben onze waarden veranderd en ook ons ​​persoonlijke geldsysteem en ook onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor vijftig procent van mijn werk vond ik het ook niet leuk. Ik was altijd van plan om verschillende andere dingen te doen. Het is de mentaliteit die je kleding geeft die het verschil maakt. Elk klein ding dat ik doe is een kwestie van hart, hart en ziel.
Leeftijd en dimensie zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan uniciteit. Design is veel fascinerender dan mode, echt waar. Houding is alles. Het is eigenlijk gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Design is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Reis altijd met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens koesterde ik het idee dat ik zeker stylist zou worden. Ik maak me niet langer zorgen over gevoel en technologie, maar over de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, zodat het de allereerste laag wordt in de procedure om kledingstukken op het lichaam te plaatsen. Er is een consistente beweging tussen gelaagdheid en onthullen. Een dame moet 2 dingen zijn: stijlvol en fantastisch.

Neem de dingen die ertoe doen

Elegantie wordt niet uitsluitend bepaald door wat je gebruikt. Het is hoe je jezelf meesleept, hoe je praat, wat je recensie.

Ik neem aan dat het een ouderwets concept is dat stijl exclusief moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer bezig met ervaring en ook niet met technologie, maar met de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Verfijning is niet het belangrijkste van degenen die net zijn weggelopen uit de adolescentie. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige kleding aantrekt.

Stijl bestaat niet alleen in outfits. Stijl blijft in de lucht, op straat, stijl heeft betrekking op suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder aantrekt net zo essentieel is als wat je erboven draagt. Charme is perfect in al zijn gebreken , dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Battle leerde me dat niet alles aantrekkelijk is. Ik wilde geen ontwerper worden, en voor een uitstekende vijftig procent van mijn werk vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd al andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts