echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je zelf meebrengt, precies hoe je spreekt, wat je uitcheckt. We moeten eigenlijk onze principes en ons persoonlijke financiële systeem en onze hele methode om de wereld te begrijpen, veranderen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld voorbij te gaan.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor een groot deel van mijn baan vond ik het ook niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen. Het is de mentaliteit die je kleding geeft die het verschil maakt. Wat ik ook doe, verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Design is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Mindset is alles. Het is heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om de beste zwart– en neutrale kleuren te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is eigenlijk veel fascinerender dan stijl. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik me vermaakt met het idee dat ik zeker ontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om sensatie en ook niet om technologie, maar om de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het vest behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is continue activiteit tussen gelaagdheid en onthullen. Een vrouw moet twee dingen zijn: verfijnd en ook fantastisch.

Pak punten die er toe doen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is precies hoe je je alleen gedraagt, hoe je spreekt , wat u beoordeelt.

Ik denk dat het een oud idee is dat mode speciaal moet zijn om trendy te zijn. Ik maak me niet langer zorgen over sensatie en innovatie, maar over de perfectie van mijn stijl.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke druk is. Stijl is niet iets van degenen die eigenlijk net zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een meer intrigerend leven als je trendy stoffen gebruikt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Stijl is in de lucht, in de weg, mode betreft concepten, de middelen waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder aantrekt net zo cruciaal is als wat je boven doorstaat. Beroep is ideaal vanwege zijn gebreken< /strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet alles aantrekkelijk is. Ik was niet van plan om ontwerper te worden, en ook voor een grote vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts