echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je het zelf brengt, hoe je spreekt, wat je leest. We zijn er eigenlijk toe gekomen om onze principes te veranderen en ook ons ​​persoonlijke monetaire systeem en onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin mensen leven in plaats van sterven, een duurzame wereld.

Ik wilde geen modeontwerper worden, en een groot deel van mijn carrière hield ik er niet van. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen. Het is de houding die je aanneemt ten aanzien van kleding die het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Stijl is eigenlijk veel interessanter dan stijl. Houding is alles. Het is eigenlijk heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en neutrale kleuren – ideaal te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel fascinerender dan mode. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen had ik het idee dat ik zeker stylist zou worden. Ik ben niet meer bezorgd over sensatie en ook innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat dit de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een constante beweging tussen gelaagdheid en onthulling. Een vrouw moet twee punten hebben: zowel stijlvol als magnifiek.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet helemaal bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf brengt, precies hoe je praat, wat u afrekent.

Ik denk dat het een ouderwets concept is dat stijl exclusief moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet meer bezig met sensatie en technologie, maar met de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Stijl is niet het ding van degenen die gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een nog interessanter leven als je trendy stoffen gebruikt.

Mode bestaat niet alleen in jurken. Stijl blijft in de lucht hangen, op straat, mode betreft suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen gaan ervan uit dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je eronder draagt. Charme is ideaal in zijn imperfecties strong>, dus je moet gewoon met de gebreken omgaan.

De strijd heeft me geleerd dat niets extravagant is. Ik wilde geen ontwerper worden, en voor een groot deel van mijn werk vond ik het ook niet leuk. Ik was constant van plan om andere dingen te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts