echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je aantrekt. Het is maar net hoe je jezelf brengt, precies hoe je praat, wat je bekijkt. We moeten onze ethiek veranderen en ook ons ‚Äč‚Äčindividuele financiële systeem en al onze middelen om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te verlaten.

Ik was echt niet van plan modeontwerper te worden, en vijftig procent van mijn carrière hield ik er niet van. Ik was altijd van plan om verschillende andere dingen te doen. Het is de houding die je kleding aanbiedt die het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Design is veel fascinerender dan mode, echt waar. Perspectief is alles. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zowel zwart als neutrale kleuren het beste te krijgen.

Gelukkig stel

 

Design is echt veel interessanter dan mode. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik het concept verrukt dat ik zeker een stylist zou worden. Ik maak me niet langer zorgen om zowel ervaring als vooruitgang, maar om de uitmuntendheid van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een korset, om ervoor te zorgen dat dit de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is een consistente activiteit tussen gelaagdheid en onthullen. Een vrouw zou 2 dingen moeten zijn: verfijnd en ook magnifiek.

Neem de dingen die ertoe doen

Verfijning wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je recensie.

Ik geloof dat het een oud idee is dat stijl speciaal moet zijn om trendy te zijn. Het gaat mij niet meer om ervaring en ontwikkeling, maar om de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent net als je laatste verzameling, wat een behoorlijke stress is. Stijl is niet iets van degenen die eigenlijk gewoon uit de puberteit zijn gekomen. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige stoffen aantrekt.

Stijl is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, mode betreft suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik geloofde constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je verdraagt. Schoonheid is ideaal in zijn onvolkomenheden strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Slag heeft me geleerd dat niet alles glamoureus is. Ik wilde geen stylist worden, en ook voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik heb altijd al andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts