echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je in je eentje sjouwt, precies hoe je spreekt, wat je leest. We moeten eigenlijk onze principes transformeren, evenals ons individuele financiële systeem, evenals onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van sterven, een duurzame wereld.

Ik wilde echt geen ontwerper zijn, en ook voor een geweldige vijftig procent van mijn baan vond ik het niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere punten te doen. Het is de mentaliteit die je aan kleding toevoegt die het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en dimensie zijn slechts getallen.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik hecht nog steeds veel waarde aan originaliteit. Design is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Perspectief is alles. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart– en neutrale kleuren– passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is eigenlijk veel intrigerender dan stijl. Reis de hele tijd met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen was ik verrukt van het concept dat ik zeker een stylist zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en ontwikkeling, maar in de perfectie van mijn stijl. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, zodat het de allereerste laag wordt in het proces van het plaatsen van kleding op het lichaam. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en belichten. Een dame zou 2 dingen moeten zijn: stijlvol en ook geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Elegantie wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is hoe je jezelf draagt, hoe je praat, wat je recensie.

Ik neem aan dat het een oud idee is dat stijl exclusief moet zijn om stijlvol te zijn. Het gaat mij niet meer om ervaring en ook niet om ontwikkeling, maar om de perfectie van mijn stijl.

Je bent maar zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Schoonheid is niet het ding van degenen die net uit de adolescentie zijn ontsnapt. Je hebt een fascinerender leven als je geweldige stoffen aantrekt.

Stijl is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, stijl heeft te maken met concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik dacht altijd dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je doorstaat. Elegantie is het beste in zijn gebreken strong>, dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

De strijd heeft me geleerd dat niet elk klein ding extravagant is. Ik wilde echt geen ontwerper zijn, en voor een groot deel van mijn baan vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts