echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Stijltips om er direct slanker uit te zien

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is maar net hoe je jezelf draagt, hoe je spreekt, wat je checkt. We moeten onze principes en ook ons ​​persoonlijke monetaire systeem veranderen, evenals onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te verlaten.

Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en voor een geweldige vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere punten doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het verschil maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er fantastisch uit laten zien

Ik waardeer nog steeds uniciteit. Design is veel intrigerender dan stijl, echt waar. Houding is alles. Het is echt heel gemakkelijk om de juiste kleuren te krijgen. Het is erg moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren te krijgen.

Gelukkig stel

 

Ontwerp is echt veel fascinerender dan stijl. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen heb ik het idee geboeid dat ik modeontwerper zou worden. Het gaat mij niet meer om sensatie en vooruitgang, maar om de perfectie van mijn stijl. Ik heb het gilet behandeld alsof het was

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt tijdens het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is consistente activiteit tussen gelaagdheid en bloot. Een meisje moet 2 punten hebben: verfijnd en ongelooflijk.

Pak punten die er toe doen

Verfijning wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is gewoon hoe je jezelf brengt, precies hoe je spreekt, wat jij beoordeelt.

Ik geloof dat het een oud idee is dat mode speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik ben niet langer geïnteresseerd in sensatie en ontwikkeling, maar in de uitmuntendheid van mijn stijl.

Je bent gewoon vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een enorme stress is. Verfijning is niet iets van degenen die net uit de adolescentie zijn gekomen. Je hebt een boeiender leven als je koele doeken gebruikt.

Mode is niet iets dat alleen in jurken bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, mode betreft suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik heb altijd geloofd dat wat je eronder draagt ​​net zo cruciaal is als wat je erboven draagt. Beroep is perfect in zijn gebreken , dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Battle heeft me laten zien dat niets glamoureus is. Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en ook voor een uitstekende helft van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik was constant van plan om verschillende andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts