echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is maar net hoe je jezelf meesleurt, precies hoe je praat, wat je bekijkt. We moeten onze waarden en ons persoonlijke financiële systeem veranderen, evenals onze hele methode om de wereld te begrijpen. Het moet een wereldbol zijn waarin individuen leven in plaats van een duurzame wereld te sterven.

Ik was echt niet van plan om stylist te worden, en ook voor een goede helft van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik heb altijd verschillende andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je kleding biedt die het onderscheid maakt. Wat ik ook doe, verwijst naar hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Design is veel fascinerender dan stijl, echt waar. Perspectief is alles. Het is eigenlijk gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is eigenlijk moeilijk om zwart– en neutrale kleuren te krijgen die geschikt zijn.

Gelukkig stel

 

Design is eigenlijk veel intrigerender dan mode. Reis constant met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens koesterde ik het idee dat ik stylist zou worden. Ik ben niet meer geïnteresseerd in sensatie en innovatie, maar in de perfectie van mijn ontwerp. Ik heb het vest eigenlijk behandeld alsof het

een korset, om ervoor te zorgen dat het de eerste laag wordt bij het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en ook onthullen. Een vrouw moet 2 dingen zijn: elegant en ook magnifiek.

Neem de dingen die ertoe doen

Schoonheid wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is precies hoe je jezelf meesleept, precies hoe je spreekt, wat u afrekent.

Ik neem aan dat het een oud idee is dat stijl speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Het gaat mij niet langer om ervaring en ook niet om vooruitgang, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent net zo goed als je laatste verzameling, wat een enorme druk is. Elegantie is niet het belangrijkste van degenen die gewoon uit de puberteit zijn gekomen. Je hebt een nog fascinerender leven als je geweldige handdoeken omdoet.

Mode is niet iets dat alleen in outfits bestaat. Mode blijft in de lucht, op straat, mode betreft ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat high-end het tegenovergestelde is van ontbering.

Mis de koffie in de ochtend niet!

Ik ging er altijd van uit dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je eronder doorstaat. Elegantie is uitstekend in zijn gebreken strong>, dus je hoeft alleen maar met de gebreken om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niets glamoureus is. Ik wilde echt geen modeontwerper worden, en ook voor een groot deel van mijn beroep vond ik het niet leuk. Ik wilde constant verschillende andere dingen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en toen ik oud werd, moest ik leven als een jong persoon.< /strong>

LEAVE A RESPONSE

Related Posts