echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Waardeer elke vroege ochtend aan de kustlijn

Elegance wordt niet uitsluitend bepaald door wat je aantrekt. Het is maar net hoe je het in je eentje doet, hoe je praat, wat je beoordeelt. We moeten onze waarden veranderen, evenals ons individuele economische systeem en onze hele methode om de wereld te herkennen. Het moet een wereld zijn waarin individuen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Ik wilde geen stylist worden, en ook voor een uitstekende vijftig procent van mijn werk vond ik het niet leuk. Ik was altijd van plan om verschillende andere punten te doen. Het is het perspectief dat je kleding biedt dat het verschil maakt. Wat ik ook doe, het is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en afmeting zijn slechts getallen.

Zelfvertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er geweldig uit laten zien

Ik waardeer nog steeds individualiteit. Design is veel intrigerender dan mode, echt waar. Perspectief is alles. Het is eigenlijk gemakkelijk om de juiste tinten te krijgen. Het is echt moeilijk om zowel zwarte als neutrale kleuren te verkrijgen.

Gelukkig stel

 

Stijl is echt veel intrigerender dan mode. Reis regelmatig met vrienden Nooit in mijn wildste

verlangens had ik de suggestie dat ik uiteindelijk ontwerper zou worden. Ik maak me geen zorgen meer over sensatie en innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een lijfje, om ervoor te zorgen dat het de allereerste laag wordt in het proces van het plaatsen van kledingstukken op het lichaam. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en ook onthulling. Een vrouw moet 2 dingen zijn: elegant en ook geweldig.

Neem de dingen die ertoe doen

Elegantie wordt niet alleen bepaald door wat je draagt. Het is maar net hoe je in je eentje sjouwt, hoe je praat, wat je bekijkt.

Ik neem aan dat het een oud idee is dat stijl speciaal moet zijn om stijlvol te zijn. Ik maak me geen zorgen meer over gevoel en ontwikkeling, maar met de perfectie van mijn ontwerp.

Je bent gewoon vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een enorme druk is. Schoonheid zijn niet de belangrijkste dingen van degenen die gewoon zijn weggelopen van de adolescentie. Je hebt een interessanter leven als je geweldige stoffen draagt.

Stijl bestaat niet alleen in outfits. Stijl is in de lucht, in de weg, stijl omvat suggesties, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen denken dat high-end het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik ging er constant van uit dat wat je eronder aantrekt net zo belangrijk is als wat je erboven draagt. Charme is het beste in zijn onvolkomenheden , dus je hoeft alleen maar met de onvolkomenheden om te gaan.

Oorlog heeft me geleerd dat niet alles glamoureus is. Ik was niet van plan om ontwerper te worden, en voor een goede helft van mijn carrière vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd al andere dingen willen doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude vrouw, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts