echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Een videospel samenstellen COMPUTER: zo doe je dat!

Als je met tieners in huis woont, zal uiteindelijk de behoefte aan een pc-gaming-pc ontstaan. Dat kun je als mama's en papa eigenlijk niet voorkomen. Voor de tieners van vandaag zijn online games het equivalent van rondhangen op straat in het verleden. Het hele sociale leven van onze jongvolwassenen speelt zich online af. Dat is even wennen voor ons ouders van een andere generatie. Zelf had ik veel moeite met het idee dat die videogames zeker ooit bij mij thuis zouden komen. Geven ze niet aan op fysiek geweld? Zullen mijn kinderen niet die rare nerds worden die niet meer weten hoe ze in werkelijkheid met individuen moeten omgaan? Ik zorg ervoor dat ik niet de enige ouder ben met dit soort vragen. Ik zal echter niet de enige ouder zijn die ziet dat videogames onze jongeren voorbereidt op een leven dat volledig is gericht op sociale-mediasites. De goede manieren zijn nu divers, de club van goede vrienden is online evenals de videogames die ze met elkaar spelen. Je wilt je kind niet zo graag buiten, wat doe je dan? Je spreekt met je jongen en ook hij wil normaal gesproken zijn eigen game-pc samenstellen om ervoor te zorgen dat hij kan deelnemen met zijn goede vrienden. En ook jij gaat mee, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze essentiële aankoop.

Game COMPUTER samenstellen: hoe doe je dat?

Mijn jongen wilde zelf een gaming-COMPUTER bouwen. Hij had al vastgesteld waar dat zeker op zou lijken. Ik wilde hem echt niet tegenhouden, maar het budgetplan was natuurlijk niet eindeloos. Toch bleek het waardevol te zijn om te vertrouwen op het begrip van mijn kind. Hij was er natuurlijk al enkele maanden diep door gefascineerd. Het budgetplan was mijn beperking en ook daarbinnen mocht hij zijn videogame-pc samenstellen. Als complete leek vroeg ik hem waar hij op let bij het kopen. Mijn jongen legde uit dat het heel belangrijk is dat je begrijpt welke games je het meest waarschijnlijk zou spelen en ook wat je precies nodig had. Hij wilde meer schijfruimte en ook een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Er zijn echter veel andere alternatieven waaruit u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en ook een krachtige processor. Niet dat ik begrijp wat dit allemaal aangeeft, maar mijn kind legde het naadloos uit.

gewoon spelen

Met mijn bestedingsplan en zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus creëerde mijn jongen zijn optimale gaming-pc. Hij kan nu weer samen met zijn maatjes online. Toch stuur ik hem ook af en toe uit. Sociaal zijn op het computersysteem is leuk en essentieel, maar sporten ook en mensen echt tevreden stellen. Zo komen beide generaties weer samen!

LEAVE A RESPONSE

Related Posts