echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

In dit artikel vind je alles over pisang Ambon en andere soorten drank!

Pisang Ambon is een eerbetoon aan Indonesië. Een eiland dat dicht bij Bali ligt, heeft de naam Pisang gekregen. Pisang heeft een betekenis in Indonesisch, namelijk banaan. Dit drankje heeft de naam gekregen omdat de Pisang Ambon erg naar banaan smaakt. Je kunt het drankje tegenwoordig op diverse plekken in de wereld kopen en het is een zeer geliefd drankje.

Hoe is Pisang Ambon naar Nederland gekomen?

In 1958 kwam een soldaat achter Pisang Ambon. Hij heeft dit recept meegenomen naar Nederland, waar ze het recept verder uit zijn gaan werken. In die tijd werd Pisang Ambon geproduceerd door Destilleerderij. Tot op de dag van vandaag vind je de Pisang Ambon nog steeds, maar wordt het geproduceerd door Lucas Bols. 

Mixen met Pisang Ambon

Omdat de Pisang Ambon een zoete smaak heeft, is dit drankje heerlijk om te drinken. Pisang Ambon wordt voornamelijk toegevoegd aan cocktails. Wil je een frisse cocktail creëren met de Pisang Ambon? Dan kun je de cocktailshaker gebruiken. Door het gebruiken van een cocktailshaker, zorg je ervoor dat alles beter met elkaar wordt gemengd. 

De welbekende bacardi

Bacardi wordt voornamelijk gebruikt als mixdrankje. Het is een heerlijk drankje, dat je kunt kopen in meerdere smaken. Zo is het ook mogelijk om Bacardi Spiced aan te schaffen. Deze Bacardi is wel een stukje anders dan de normale Bacardi die je kent. De smaak van Bacardi Spiced is namelijk een stuk kruidiger dan de normale Bacardi. Ook deze Bacardi is te gebruiken als mixdrank, maar wordt ook wel als shotje gebruikt. Houd er rekening mee dat het een hoog alcoholpercentage heeft en dat je er dus maar weinig van nodig hebt. Zorg er dus voor dat je niet te veel van deze drank neemt. Hier kun je namelijk dronken van worden. 

Koop je drank online

Het is begrijpelijk dat je producten online wilt kopen. Zo hoef je zelf de deur niet meer uit, waardoor je weinig hoeft te doen om te kunnen genieten van een heerlijke cocktail of mixdrankje. Wil jij nou meer weten over het aankopen van drank online? Zoek dan via het internet naar een aantal bedrijven die online drank verkopen. Daarnaast heb je online een groter assortiment dan in de supermarkt. Dit komt doordat online slijterijen veel diverse dranken in huis halen om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Op zoek naar een heerlijk drankje voor bij de borrel? Bestel dan je drank via een webshop! 

 

LEAVE A RESPONSE

Related Posts