echteheeren.nl

Online listestyle magazine voor mannen

Van \’s morgens vroeg tot \’s avonds

Elegance wordt niet alleen bepaald door wat je gebruikt. Het is precies hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat je beoordeelt. We hebben onze waarden veranderd, evenals ons individuele financiële systeem en ook onze hele manier om de wereld te begrijpen. Het moet een wereld zijn waarin mensen leven in plaats van een blijvende wereld te sterven.

Ik wilde echt geen ontwerper worden, en ook voor een goede vijftig procent van mijn beroep vond ik het echt niet leuk. Ik heb altijd al verschillende andere dingen willen doen. Het is het perspectief dat je op kleding brengt dat het onderscheid maakt. Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel.
Leeftijd en ook maat zijn slechts cijfers.

Vertrouwen! Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien

Ik waardeer originaliteit nog steeds. Stijl is echt veel fascinerender dan stijl. Mindset is alles. Het is eigenlijk heel eenvoudig om de juiste kleuren te krijgen. Het is echt moeilijk om zwart – en ook neutrale kleuren – passend te krijgen.

Gelukkig stel

 

Design is eigenlijk veel interessanter dan mode. Reis altijd met vrienden Nooit in mijn wildste

dromen boeide ik het concept dat ik stylist zou worden. Het gaat mij niet meer om ervaring en techniek, maar om de uitmuntendheid van mijn ontwerp. Ik heb het vest behandeld alsof het

een korset, zodat het de allereerste laag wordt in het proces van het aanbrengen van kleding op het lichaam. Er is continue beweging tussen gelaagdheid en onthulling. Een dame zou twee punten moeten hebben: elegant en geweldig.

Pak punten die er toe doen

Elegantie wordt niet uitsluitend bepaald door wat je draagt. Het is maar net hoe je jezelf brengt, hoe je spreekt, wat u afrekent.

Ik geloof dat het een ouderwets idee is dat mode exclusief moet zijn om trendy te zijn. Ik maak me niet langer zorgen over ervaring en innovatie, maar met de uitmuntendheid van mijn ontwerp.

Je bent gewoon vergelijkbaar met je laatste collectie, wat een behoorlijke druk is. Verfijning is niet het ding van degenen die gewoon weg zijn van de adolescentie. Je hebt een fascinerender leven als je geweldige handdoeken draagt.

Mode bestaat niet alleen in outfits. Stijl is in de lucht, in de weg, mode betreft concepten, de manier waarop we leven, wat er gebeurt.

Sommige mensen geloven dat luxe het tegenovergestelde is van armoede.

Mis de koffie in de vroege ochtend niet!

Ik dacht constant dat wat je eronder droeg net zo belangrijk was als wat je erboven draagt. Aantrekkingskracht is perfect in zijn vlekken< /strong>, dus je moet gewoon met de onvolkomenheden omgaan.

Battle heeft me geleerd dat niet elk klein ding glamoureus is. Ik wilde geen stylist worden, en ook voor een goede vijftig procent van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik was constant van plan om andere punten te doen.

Toen ik jong was, leefde ik als een oude dame, en ook toen ik oud werd, moest ik leven als een jonge volwassene.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts